sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Masti de fata de la Annmarie Gianni

Veti crede ca am ceva cu Kevin & Annmarie Gianni, dar azi tot de la ei o sa dau niste linkuri.

In general cand sunt cu Alex nu pot intra pe internet. Cand il ia Relu si-l plimba prin oras fac altceva: imi prepar o salata, mananc, fac ordine, pun haine la spalat, sau chiar merg la inot. Asa ca cercetarile mele pe internet se tot amana. Si am impresia ca pierd multe informatii care mi-ar fi de ajutor. Totusi, am un moment in care incerc sa recuperez zecile, sutele de filmari pierdute de pe renegadehealth.com: atunci cand ma epilez, baietii sunt la plimbare, si eu imi pun castile pe urechi.

Asa s-a intamplat si azi! Si tot ascultand, am ajuns la unele care mi s-au parut bune de impartasit cu altii: retetele unor masti extrem de simple pentru ten.

Aici http://renegadehealth.com/blog/2011/01/12/home-facial-recipes-for-acne-prone-and-sensitive-skin/ gasiti o reteta pentru ten acneic si una pentru ten sensibil, cu tendinte de inrosire, chiar si pentru acnee rozacee.

Am lasat linkul, nu am incorporat aici doar video-ul, ca sa aveti acces la retete si la comentariile altor vizitatori ai blogului.

Transcriu totusi aici retetele (dar merita vazute filmuletele cu cei doi, sunt absolut minunati de privit):

Reteta de masca pentru ten acneic:

* 1 lingura miere
* 1/3 ceasca ananas copt
* 1 picatura de ulei esential de arbore de ceai

Reteta de masca pentru ten sensibil:

* 1/2 castravete
* 2 linguri iaurt (de capra sau de nuca de cocos)

Amestecati bine la blender, masati pe fata si lasati 20-30 de minute, spaland apoi cu apa calda.


Aici http://renegadehealth.com/blog/2011/01/13/home-facial-recipes-for-dry-or-oily-skin/ gasiti o reteta pentru ten uscat si una pentru ten gras.

Dau aici retetele:

Reteta de masca pentru ten normal si uscat:
* 1/2 avocado
* 1 lingurita miere cruda
* 1 lingurita iaurt de capra sau de nuca de cocos

Amestecati bine si aplicati un strat gros pe intreaga fata si pe gat.

Lasati masca sa actioneze 15 minute si spalati-va apoi cu apa calduta.

Reteta de masca pentru ten mixt si gras:

* 1 lingura de ceai de salvie si rozmarin
* 1 lingurita ovaz (sortimentul de la noi "instant")
* 1 picatura ulei esential de arbore de ceai

Lasati plantele in apa fierbinte timp de 20-30 de minute. Luati apoi o lingura din acest ceai si amestecati-o cu restul ingredientelor. Lasati pe fata sa actioneze timp de 30 de minute si curatati apoi fata cu apa rece.

In plus, Annmarie ne impartaseste aici http://renegadehealth.com/blog/2011/01/11/what-to-do-naturally-for-dry-skin-in-the-winter/ ce remedii are pentru a trata pielea uscata iarna.

Ca un bonus, profit sa va rog sa urmariti blogul acesta, renegadehealth.com, si eventual sa vizualizati ultimele filmulete (adica cele care apar chiar cand se deschide blogul), pentru ca la inceputul lui februarie incepe un eveniment important organizat de Kevin & Annmarie Gianni: The Great Health Debate. Cred ca trebuie sa ne inscriem din timp. Vor fi aproximativ 14 ore de interviuri cu specialisti in domeniul sanatatii. Fiecare interviu va fi disponibil gratuit timp de 24 de ore de la momentul emiterii. Apoi se vor putea cumpara. Gianni a mai facut astfel de evenimente, unul foarte renumit a fost Rawkathon, unde experti in raw-food au raspuns unor intrebari minunate, dileme ale multor oameni care cochetau cu raw-food.

Acum eu cred ca Gianni a avut alte dileme, pornind de la faptul ca asta-vara a fost in Peru si a vazut ca acolo localnicii nu prea mancau cruditati. Dieta lor era alcatuita aproape numai din cartofi. Si totusi, Kevin a ramas surprins cat sunt de sanatosi acesti oameni. Asa ca a inceput sa-si puna anumite intrebari, daca nu cumva suntem facuti sa mancam ce au fost obisnuiti sa manance stramosii nostri. Poate un avocado face bine in alimentatie doar unui om ai carui stramosi au mancat acest fruct. Exemplul l-am dat eu acum, asa mi-a venit. Deci oricum, am simtit din filmarile lui ca incepe sa aiba dileme, pentru ca pana atunci era convins ca o dieta fara clorofila (care e aproape identica cu celulele sangelui) ar fi dezastruoasa. Eu asa banuiesc, ca de asta organizeaza acest mare eveniment, in care cheama multi experti in sanatate, pe care ii va intreba acelasi lucru: care e dieta ideala pentru om? Raw, vegana, vegetariana, mediteraneana, macrobiotica, etc etc.

Gianni nu e un raw-food-ist inchis la minte, un om care sa nu accepte alte pareri decat ale lui. Din contra, recunoaste de multe ori ca nu mananca 100% raw. Recunoaste ca a incercat sa manance lactate crude de vaca sau de capra si a avut reactii urate. Dar in acelasi timp da ca exemple multi oameni cunoscuti de-ai lui care nu s-au simtit bine pe raw-food si nici macar pe dieta vegana. Si care s-au simtit excelent in momentul in care au introdus in alimentatie lactate sau peste sau carne. Din cauza asta, eu am mare incredere ca aceste interviuri vor avea un caracter obiectiv si abia astept sa inceapa The Great Health Debate!

11 comentarii:

  1. Multumesc pentru toate inforamtiile din aceasta postare, Raluca! Eu chiar am nevoie de mastile acelea, mersi mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. iuhuuu , hai ca o sa crezi ca ma tin scai de tine....
    chiar azi citeam un articol despre dietele V, adica din toate categoriile si era tare complex , si la urma nici nu mai stiam ce sa cred , acolo expunea tot ce era pro si contra la o alimentatie cu carne sau fara , si concluzia era sa mananci cum te simti tu bine insa cu chibzuinta .

    Legat de faza cu avocado , mereu am auzit , pana si aici , ca e bine sa mananci produse regionale , ceea ce creste in zona unde te-ai nascut si crescut , bine si cand stai in alta tara ce faci ?

    Dupa cate am citit si urmarindu-te si pe tine , eu sincer ma gandesc ca mi-ar placea si mi-ar fi de ajutor o dieta vegana , insa nu stiu de ce nu am delclicul ala? pana atunci nu-mi ramane decat sa sper in fiecare zi ca , maine o sa mananc mai sanatos .

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana, nici eu n-am avut declicul de a deveni vegan. Carnea am lasat-o foarte usor si am fost fericita cu decizia luata, dar laptele si ouale mai greu, chiar daca nu sunt impacata nici ca le mananc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de vizita, Coco! La multi ani si un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Herbal Treatment for Polycystic Kidney Disease controls the root of the problem that has leads to the kidney damage. There is treatment done with herbal product for Polycystic Kidney Disease which can put a control over the symptoms. Herbal Care Products offers “POLCICAL” an herbal product which can treat the disease successfully without causing any possible side effects. Herbal supplement for Polycystic Kidney Disease which can be helpful for your heath in this disease. It is made up of 100% natural herbs. The patient should start the supplement when the symptoms are found and the disease is found it Herbal treatment for polycystic kidney disease and by choosing the right one can regain kidney function and live a healthy life for a long time.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. When it comes to dealing with common skin conditions like tinea versicolor, many individuals are seeking effective, Home Remedies for Tinea Versicolor that not only provide relief but also address the root cause of the issue.
    Home Remedies for Tinea Versicolor
    Organic Remedies for Tinea Versicolor
    Natural Ways to Treat Tinea Versicolor

    RăspundețiȘtergere
  8. Learn About the Granuloma Annulare Over The Counter Treatment.Granuloma annulare is a skin condition that typically appears as a rash with raised bumps arranged in a circle or ring shape. It usually affects people between the ages of four and 34, although it can be seen in people of all ages. The exact cause of granuloma annulare is unknown; however, there are several possible treatments available, including topical over-the-counter remedies.We will discuss the definition, symptoms and causes of granuloma annulare as well as the different types of topical over-the-counter treatments that may be used to help treat this condition.

    RăspundețiȘtergere